طرح برگزاری این نمایشگاه از سال ۱۳۹۴ به فکر بنده خطور کرد که قرار شد یک نمایشگاه عمومی از طرف مکاتب رسالت به همکاری آقای سعید عسکر(استاد مضمون فزیک) رسالت ۲ برگزار شود؛ که از هر مکتب رسالت، ۵ الی ۸ گروه دانشآموز پسر و دختر را تعین نموده و بعد از ارائه سمینار در مورد روش تحقیق، تحقیق علمی (تجربی) و یادگیری، شاگردان را برای روش تجارب علمی آماده ساختیم. که بعد از دو هفته تمام تجارب به اتمام رسید و به مرحله نمایش قرار گرفت. متأسفانه زمان و مکان مناسب جهت نمایش تجارب بدست نیامد اما شاگردان مطالب و تجارب زیادی را کسب کردند. در حد یک محقق، موضوعات را تحقیق نموده بودند و روش کسب اجرای تجارب را یاد گرفتند و با همان انگیزه امسال در حد مکتب رسالت ۸ نمایشگاه را در سالن اجتماعات این مکتب برگزار نمودیم. این نمایشگاه به مدت سه روز به نمایش گذاشته شده بود.
نمایشگاه دارای دو بخش بود.
بخش اول مربوط به تجارب فزیک، کیمیا و بیولوژی صنوف ۷ الی ۱۱ بود که به تعداد چهار دانشآموز در آن شرکت نمودند. در این بخش ۱۶ تجربه وجود داشت که یکی از دیگری جالبتر و جذابتر بود.
تفاوت نمایشگاه ساینس رسالت ۸ با دیگر نمایشگاههای مکاتب دولتی و خصوصی در این بود که تجارب کار شده توسط شاگردان تکرار نبوده و تجارب به شکلی بود که خود دانشآموزان به حقایقی دست یافته بودند.
یکی دیگر از تفاوتهای نمایشگاه علمی-تجربی رسالت ۸ در این بود که هر گروه دارای یک تابلو نمایش بودند.
تابلوی نمایش چیست؟
یکی از بهترین نکاتی که در روزهای نمایش مهم است تابلوی نمایش میباشد. در این تابلو گزارش پروژه دانشآموزان در ۶ مرحله روش علمی تحقیق درج شده که عبارتاند از :
بخش دوم نمایشگاه مربوط به صنوف اصول صنفی اول، دوم و سوم بود که در این بخش، معلمین صنوف تمام کارهای آموزش جدید و طرحهای نوین که برگرفته شده از روشهای نوین تدریس میباشد را به نمایش گذاشتند. تمرینهای متنوع، استفاده از دفترهای تحقیق املاء و انشاءهای تصویری، املاء خانواده و تصویر خانواده و به نمایش گذاشتن کلبه قصهگویی و اجرای عروسکگردانی شاگردان.